Je tijd in balans 

weg met tijd-stress, op naar balans en geluk

 

met mijn 1-1 coaching

Stop met tijd besteden aan dingen die er niet toe doen.

Ondanks dat er tijd genoeg is, is er vaak een tijd te kort. Maar waar gaan die 168 uur in een week dan heen? Waar besteed je je tijd aan? Dat is precies wat we samen gaan uitzoeken.

Tijd besteden aan de dingen die jij belangrijk vindt en minder tijd besteden aan de dingen die er niet toe doen.

Zodra je weet waar je je tijd aan besteedt, kun je er ook wat aan veranderen.

 

STOP met je tijd onnodig verspillen. START met tijd maken voor de dingen waar je echt blij van wordt.

BEEN THERE, DONE THAT

 Al had ik grote dromen en vele ideeën, het lukte me niet om mijn droom te leven. Dus deed ik maar van alles wat. Inclusief veel Virgin River en Emily in Paris kijken.

 

En wat is er dan veranderd? Ik weet nu waar mijn tijd heengaat en ben meer bewust mijn tijd gaan besteden aan dingen die ik het allerleukste vind.

Maar ik ben ook praktische tools gaan toepassen die mij meer richting geven en ervoor zorgen dat ik ook blijf doen wat ik het liefst doe.

Zo past mijn bedrijf in mijn leven zoals ik het graag zou willen en kan ik al mijn ambitie kwijt!

De combinatie van mijn intuïtie en nuchtere praktische tools zorgen voor een fijne balans en dit helpt mij om mijn droomleven te leven.

 

Voor je gevoel…

→ is elke dag hetzelfde en heb je tijd tekort.

→ krijg je niet gedaan wat je gedaan wilt krijgen.

→ kun je alle ballen niet meer hooghouden.

→ ligt het stresslevel veel te hoog.

→ kun je niet werken in en aan je bedrijf zoals je dat wilt.

→ kan het allemaal een stuk beter.

 

Hoe werkt het

01

Vooraf aan de coaching

Je krijgt vooraf een vragenlijst zodat we een duidelijke richting kunnen geven aans ongesprek.

 

 

02

De coaching

Tijdens de sessie gaan we aan de slag met je vraag. Samen gaan we op zoek naar een manier die voor jou werkt. 

 

03

Na de coaching

Nu is het aan jou om in actie te komen. Tijdens de sessie heb ik je tools gegeven waar je mee aan de slag kunt, om nog meer vrijheid, geluk en rust te voelen.

 

Stephanie in cijfers

podcasts

jaar ondernemer

is mijn lievelingsgetal

 

Hoe zou het zijn als jij…

→ je bedrijf, jezelf en je gezin, familie en vrienden als prioriteit zou hebben?

→ minder stress ervaart doordat je beter weet hoe je je tijd wilt besteden?

→ kunt luisteren naar je gevoel en intuïtie?

→ doelen hebt die bijdragen aan je bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling?

→ een planning die past bij jouw leven?

→ net zo kan chillen als mijn kat op deze foto?

 

Voor mij als introvert, chaotisch persoon en met een burnout die ik langzaam achter mij laat, kwam dit programma op het juiste moment.

Ik was vooral bezig met het bijhouden van alles wat ik bewust en onbewust deed en na elke twee weken had ik een evaluatie samen met Stephanie. De vragen die zei stelde, opende dan ook mijn ogen en leerde ik om balans te vinden in de drukke dagen. Ik zou zeggen dit programma is zeker de moeite waard.

Karijn Seldam

Mijn expertises

1

Dromen en doelen

Ik ben er van overtuigd dat doelen je gelukkig maken én zorgen voor meer rust in je bedrijf.

 

Want, ja. Doelen stellen helpt je richting geven en dit zorgt voor meer overzicht en rust. Niet alleen in je dagen, maar ook in je hoofd. En zo weet jij precies waarvoor je het allemaal doet.

 

2

Plannen is mijn tweede natuur

Zonder een planning kun je net zo goed de hele dag op de bank gaan hangen serie kijken. Je krijgt dan net zoveel gedaan.

 

Je planning is een belangrijk onderdeel voor het behalen van je doelen en het creëeren van balans en rust in je leven. Een planning gaat ervoor zorgen dat je bezig gaat met dingen die je dichter bij je doel gaan brengen en voorkomt ruis op de radar.

 

3

Durven kiezen is belangrijk

Als je niet kiest ben je met van alles bezig en dan krijgt alles aandacht. Dat werkt dus niet.

 

Een keuze maken is belangrijk. Elke dag opnieuw. Zonder duidelijke prioriteiten ben je namelijk met alles tegelijk bezig. Daardoor krijgt alles maar een klein beetje aandacht en gebeurt er simpelweg net niks. Door duidelijke prioriteiten ga je de stappen zetten die je wilt zetten.

 

4

Mindset it is

Zonder een positieve mindset is er geen ambitie en is groei onmogelijk.

 

Je mindset is hoe je hoe je over jezelf denkt, je kwaliteiten en eigenschappen, en hoe je denkt te kunnen veranderen. Een growth mindset (ook wel positieve mindset) wil graag veranderen als dat nodig is. Als je wil veranderen en wil blijven groeien zal je dus moeten zorgen voor een positieve mindset, zodat je jezelf kunt motiveren, kunt doorzetten en kunt leren.

5

Ik vertrouw op mijn intuïtie

Of je het nu leuk vindt of niet, ik prik door al je “ja, maars…” heen.

 

Naast alle wetenschappelijke kennis vertouw en gebruik ik mijn intuïtie. Want met alleen pratische tools kom je er niet. Het is ook nodig om te kijken naar wie je bent en waarom je dingen doet, en vooral waarom je het nog niet anders doet. Het is tijd om je “ja, maars…” aan te pakken.

 

Een paar coachees aan het woord

Stephanie heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn time management.

Ik was al goed op weg, maar deed gewoon wat goed voelde. Nu weet ik beter wat wel en niet voor mij werkt. Ik weet waarom werken niet lukt op sommige dagen en wat ik kan doen om mezelf te motiveren. Ook vind ik het heel fijn om eens écht getimed te hebben hoeveel ik werk. Een aanrader dus, ook als je al goed op weg bent met jouw time management; je gaat zeker nieuwe inzichten krijgen!

Miranda Endhoven

Meedenken waar je prioriteiten liggen en waar jij als ondernemener behoefte aan hebt, dat is waar Stephanie goed in is. 

Mijn leven is zowel zakelijk als privé meer in balans. Ik werk efficiënter en doelgerichter. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik genoeg ontspanningsmomenten heb. Wat nog het belangrijkste is, is dat ik meer naar mijzelf heb leren luisteren. Ik sta er vaker bij stil wat ik op dat moment nodig heb, dat geeft mij enorm veel rust. Twijfel je wat Stephanievoor jou kan betekenen? Ik weet, ongeacht hoeveel structuur je al hebt, dat Stephanie je sowieso verder kan helpen.

Eline van Gurp

Stephanie heeft mij tijdens de sessies laten inzien dat het heel goed mogelijk is om, de twee dingen die ik het liefste doe, te combineren.

Ik kreeg dit zelf niet goed helder en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Bij elk idee dat in me opkwam zag ik bezwaren.

Tijdens de sessies kreeg ik weer inzicht en wist ik wat ik wilde. Dat gevoel was tijdens onze gespreken heel sterk aanwezig en precies waar ik naar opzoek was!

Nadia Bradaï

De grootste openbaring die ik kreeg tijdens het traject met Stephanie is toch wel het indelen van mijn tijd geweest. Voor het coachingstraject had ik geen idee waar mijn tijd bleef.

Ik ben echt het type mens die een week van te voeren de deadline al af heeft omdat ze bang is dat het anders niet lukt. Na het timetracken kwam ik erachter dat deze gedachte helemaal nergens op sloeg. Mijn tijd werd nuttig benut en ik had meer dan genoeg rust om af en toe wat dingen te ‘alten liggen’ en gewoon even tijd voor mezelf te nemen.

Daarnaast was ik voor mijn gevoel altijd aan het werk en was ik heel benieuwd of dat ook echt zo was. Eerlijk gezegd viel het allemaal heel erg mee. Ja, ik was wel veel aan het werk, maar het kwam heel erg in fases. Ik was veel bezig met werk, maar niet 100% van die tijd aan het werk. Er waren veel loze momenten zonder inspiraties, maar waar ik mijzelf wel forceerde om te werken.

Nu weet ik dat het anders kan. Heb ik weer zo’n uitzichtloos moment? Dan klap ik de laptop dicht en ga ik wat anders doen. Werken komt later wel weer.

Dankzij Stephanie heb ik mijn vrije tijd meer prioriteit gegeven. Ik plan nu bewust mijn vrije dagen in en geef mij geregeld de mogelijkheid om gewoon lekker een boek te lezen of een serie te kijken. En dat is wat voor mij selfcare is, bewust vrij zijn en zo min mogelijk doen.

Ik vind het niet meer zonde van mijn tijd, juist omdat ik nu weet dat mijn andere uren heel productief zijn.

Oftewel, dankzij Stephanie weet ik nu dat er genoeg uren in een dag zitten om te werken én om iets voor mezelf te doen.

Anne-Loes Huizing

1-1 coaching

3 maanden traject

Verandering kost tijd en een gefundeerd stappenplan. Je gaat toch ook niet op reis zonder een routebeschrijving?

Tijdens deze drie maanden gaan we samen aan de slag om je doelen helder te krijgen, prioriteiten te stellen en we pakken je planning aan. Ook gaan we kijken naar jou. Wie ben je, wat wil je en waar heb jij behoefte aan. We gaan er samen alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je ambities kwijt kunt in je droomleven.

Tussentijds houden we contact via de mail en geef ik feedback op de opdrachten wanneer dat nodig is.

Het 3 maanden traject bevat:

→ 3 maanden coaching

→ (1) 1,5 uurs sessie en (2) 45 minuten sessies per maand.

→ Time-tracking journal analyse.

→ Fysiek werkboek met opdrachten waar je aan kunt werken tijdens te reis.

→ Een verzameling aan tools, tips en voorbeelden waar je mee aan de slag kunt.

Investering € 999,- ex btw

Maand traject

Het kost je gemiddeld 28 dagen om een nieuwe gewoonte aan te leren. Deze coaching optie is perfect voor je als je wilt werken aan een doel of bezig wilt met je persoonlijke ontwikkeling.

In deze maand gaan we samen werken aan één á twee onderwerpen. Hiervoor gaan we een plan van aanpak maken. Tijdens de tweede sessie gaan we de diepte in en ons richten op jou.

Tussenstijds kun je mij mailen met vragen.

Het maand traject bevat:

→ 1 maand coaching

→ (1) 1 uurs sessie en (2) 30 minuten sessies.

→ time-tracking journal analyse.

→ Opdrachten via de mail, aansluitend bij de onderwerpen.

→ Een verzameling aan tools, tips en voorbeelden waar je mee aan de slag kunt.

Investering € 444,- ex btw

1 uur coaching

Soms heb je gewoon even iemand nodig die je verder hlept met je dromen helder krijgen, je doelen op scherp zetten of jezelf weer te vinden.

In deze een-uurs sessie gaan we met één onderwerp aan de slag waar jij op dat moment mee rondloopt. Zo weet jij welke eerste stap je moet zetten om weer verder te kunnen.

De 1 uur coaching bevat:

→ (1) 1 uurs sessie

→ Een verzameling aan tools, tips en voorbeelden waar je mee aan de slag kunt.

Investering € 99,- ex btw 

Heb je nog vragen?

Kan ik de coaching "zomaar" bestellen?

Dat kan zeker. Mocht je nog vragen hebben over het 3 maanden traject of het maand traject, kan ik je aanraden een inspiratiesessie te boeken. Op die manier kunnen we samen kijken of mijn coaching aansluit bij jouw wensen.

Vraag een inspiratiesessie aan

Wanneer je een uur coaching wilt bestelling kun je de bestelling direct plaatsen.

Wat gebeurt er na het plaatsen van een bestelling?

Na een aanvraag ontvang je van mij een mail met meer info mbt de coaching.

Zo krijg je van mij een link waarmee je de eerste sessie* kan plannen.

Als je het 3 maanden traject gaat volgen ontvang je van mij binnen enkele dagen (uiterlijk 48 uur voor de eerste coachsessie**) het fysieke werkboek.

* Wanneer je een uur coaching afneemt, zal dit ook de enige sessie zijn uiteraard.

** Dit is natuurlijk alleen mogelijk als er minimaal 72 uur tussen het plannen en de geplande datum zit.

Waar is de coaching?

De coaching is online via Teams. Vooraf aan de sessie ontvan je een mail met link zodat je bij de meeting room kunt.

Hoe lang duren de sessies?

dat verschilt per coaching.

De 90-dagen reis

Bevat 1 sessie van 1,5 uur en 5 sessies van 45 minuten. (Totaal 6 sessies)

 

Een maand vol avontuur

Bevat 1 sessie van een uur en 2 sessies van 30 minuten. (Totaal 3 sessies)

 

de een-uurse excursie

Bevat een sessie van een uur. (Totaal 1 sessies)

Kan ik in termijnen betalen?

Je mag de 90-daagse reis  in termijnen betalen. Dit kan in 3 termijnen van € 333,- ex btw. 

Een maand vol avontuur  en  de een-uurse excursie kunnen niet in termijnen worden betaald.