Create Your Balance traject

Een 1-1 coachingstraject voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn voor persoonlijke groei + balans

Het is tijd voor jezelf

 

Je zit vol ambitie, maar bent ook iemand die houd van een gezonde balans. Naast je werk ben je partner, gezelschapsmens en nog veel meer. Al deze rollen wil je 100% aandacht geven, net zoals je bedrijf.

Natuurlijk wil je alles zo goed mogelijk doen en juist daarom is voor jou een fijne work-life balance zo belangrijk, zodat er ook plek is voor jouw ambities.

Je weet dat je hiervoor stappen moet zetten en een plan nodig hebt. Je wilt doelen die je verder helpen en een planning die past bij jouw situatie, voor een goede balans én groei van je bedrijf.

Wil jij je ambities waarmaken én een goede work-life balance? En vooral genieten van het leven? Stop dan met het schieten van losse flodders en zorg voor een doelgerichte aanpak.

 

Dit ben jij…

N

Je bent een boekenwurm en leest graag zelfhulpboeken.

N

Maakt graag wandelingen om weer op te laden en tot rust te komen.

N

Creatief bezig zijn is een uitlaadklep en geeft je energie en rust tegelijk.

N

Self-care geeft je rust en het gevoel dat ook jijzelf belangrijk bent.

Van dit alles wil jij meer

Maar dan…

N

Je weet niet waar je tijd heen gaat en of er wel tijd “over” is.

N

Je hebt geen idee hoe je er tijd voor moet maken.

N

Je weet niet hoe je van jezelf een prioriteit moet maken.

N

Je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Hi, ik ben Stephanie

 

Ik heb nogal een lang pad bewandeld om mijn passie te vinden. Geloof het of niet maar mijn droom was dolfijnentrainster worden.

Ik heb dierverzorging gestudeerd en kreeg helaas in mijn derde jaar een allergie voor dieren. Niet heel handig in de dierenbranche. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe “droom”. Een ding wist ik wel: ik wilde graag mensen helpen, alleen hoe wist ik niet.

Ik probeerde verschillende studies en behaalde mijn HBO-Rechten diploma be. Eenmaal mijn diploma op zak startte ik een juridisch adviesbureau wat al vrij snel goed ging lopen. Het ondernemerschap vond ik geweldig (met ups en downs natuurlijk), maar het juridische gedeelte eigenlijk niet echt. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar iets waar ik wel mijn ei in kwijt kon.

Ik moest terug naar de basis. Die structuur van de wettenbundels vond ik niets voor niets zo fijn. Plannen en structuur aanbrengen is echt mijn ding. Ik denk dat je mij best een planfreek mag noemen. Daarom besloot ik verder te duiken in kennis rondom productiviteit en doelen stellen en maakte hier mijn bedrijf van.

Ikzelf ben moeder van twee kids en weet donders goed dat het niet altijd feest is. Maar doordat ik goed weet hoe ik wil dat mijn leven eruit ziet, kan ik daarbij de juiste stappen kan zetten voor mijn bedrijf én goed voor mezelf. Zo vier ik meer feestjes dan dat er rotdagen zijn.

Als balans coach help ik ondernemers een betere balans vinden tussen werk en privé en het is mijn missie om alle vrouwelijke (mama) ondernemers dé balans te laten creëren voor zichzelf zoals zij dat wil. En dat ook nog in combinatie met mooie ambities voor haar bedrijf.

Dit traject is voor jou als…

N

je meer vrijheid wilt voelen in de dingen die je doet.

N

je toe bent aan prioriteiten voor jezelf en je bedrijf waar je blij van wordt.

N

je graag een planning wilt die aansluit bij hoe jij je dagen voor je ziet.

N

je meer tijd wilt voor het lezen van boeken, creatief bezig zijn, wandelingen maken, je gezin en kid(s) en self-care.

If there is no struggle there is no

progress

Het traject

N

Het traject heeft een looptijd van 3 maanden

N

Een kick-off sessie van 2 uur

N

Inclusief time-tracking journal techniek 

N

Fysiek werkboek met opdrachten

N

5 coachingssessies van 1 uur, elke 2 weken

N

Een afsluitende sessie na een maand

ook jij verdient

Het bedrijf + het leven van jouw dromen

Het einge wat je nog moet doen is die droom waar maken.

De thema’s

vrijheid

We gaan uitzoeken hoe jij wilt dat je leven eruit ziet en stellen doelen die daarbij passen. Zowel voor je bedrijf als privé. Aan de hand van een fijne techniek leer je prioriteiten stellen.

 Balans

Vanuit je doelen gaan we voor rust zorgen in je dagen en in je planning. Wat uiteindelijk resulteert in meer rust in je hoofd. Ook besteden we aandacht aan hoe je deze balans kunt vasthouden.

geluk

We gaan ervoor zorgen dat er meer self-care momenten in je weken komen en we zoeken uit van welke dingen jij gelukkig wordt.

Reviews

Voor mij als introvert, chaotisch persoon en met een burnout die ik langzaam achter mij laat, kwam dit programma op het juiste moment.

Ik was vooral bezig met het bijhouden van alles wat ik bewust en onbewust deed en na elke twee weken had ik een evaluatie samen met Stephanie. De vragen die zei stelde, opende dan ook mijn ogen en leerde ik om balans te vinden in de drukke dagen. Ik zou zeggen dit programma is zeker de moeite waard.

Karijn Seldam

Stephanie heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn time management.

Ik was al goed op weg, maar deed gewoon wat goed voelde. Nu weet ik beter wat wel en niet voor mij werkt. Ik weet waarom werken niet lukt op sommige dagen en wat ik kan doen om mezelf te motiveren. Ook vind ik het heel fijn om eens écht getimed te hebben hoeveel ik werk. Een aanrader dus, ook als je al goed op weg bent met jouw time management; je gaat zeker nieuwe inzichten krijgen!

Miranda Endhoven

Meedenken waar je prioriteiten liggen en waar jij als ondernemener behoefte aan hebt, dat is waar Stephanie goed in is. 

Mijn leven is zowel zakelijk als privé meer in balans. Ik werk efficiënter en doelgerichter. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik genoeg ontspanningsmomenten heb. Wat nog het belangrijkste is, is dat ik meer naar mijzelf heb leren luisteren. Ik sta er vaker bij stil wat ik op dat moment nodig heb, dat geeft mij enorm veel rust. Twijfel je wat Stephanievoor jou kan betekenen? Ik weet, ongeacht hoeveel structuur je al hebt, dat Stephanie je sowieso verder kan helpen.

Eline van Gurp

Stephanie heeft mij tijdens de sessies laten inzien dat het heel goed mogelijk is om, de twee dingen die ik het liefste doe, te combineren.

Ik kreeg dit zelf niet goed helder en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Bij elk idee dat in me opkwam zag ik bezwaren.

Tijdens de sessies kreeg ik weer inzicht en wist ik wat ik wilde. Dat gevoel was tijdens onze gespreken heel sterk aanwezig en precies waar ik naar opzoek was!

Nadia Bradaï

De grootste openbaring die ik kreeg tijdens het traject met Stephanie is toch wel het indelen van mijn tijd geweest. Voor het coachingstraject had ik geen idee waar mijn tijd bleef.

Ik ben echt het type mens die een week van te voeren de deadline al af heeft omdat ze bang is dat het anders niet lukt. Na het timetracken kwam ik erachter dat deze gedachte helemaal nergens op sloeg. Mijn tijd werd nuttig benut en ik had meer dan genoeg rust om af en toe wat dingen te ‘alten liggen’ en gewoon even tijd voor mezelf te nemen.

Daarnaast was ik voor mijn gevoel altijd aan het werk en was ik heel benieuwd of dat ook echt zo was. Eerlijk gezegd viel het allemaal heel erg mee. Ja, ik was wel veel aan het werk, maar het kwam heel erg in fases. Ik was veel bezig met werk, maar niet 100% van die tijd aan het werk. Er waren veel loze momenten zonder inspiraties, maar waar ik mijzelf wel forceerde om te werken.

Nu weet ik dat het anders kan. Heb ik weer zo’n uitzichtloos moment? Dan klap ik de laptop dicht en ga ik wat anders doen. Werken komt later wel weer.

Dankzij Stephanie heb ik mijn vrije tijd meer prioriteit gegeven. Ik plan nu bewust mijn vrije dagen in en geef mij geregeld de mogelijkheid om gewoon lekker een boek te lezen of een serie te kijken. En dat is wat voor mij selfcare is, bewust vrij zijn en zo min mogelijk doen.

Ik vind het niet meer zonde van mijn tijd, juist omdat ik nu weet dat mijn andere uren heel productief zijn.

Oftewel, dankzij Stephanie weet ik nu dat er genoeg uren in een dag zitten om te werken én om iets voor mezelf te doen.

Anne-Loes Huizing

Na het traject

N

Heb jij je prioriteiten helder, elke week weer.

N

Heb je een planningen welke past bij hoe jij wilt leven.

N

Kun jij meer tijd maken voor jezelf.

N

Weet je waar jij gelukkig van wordt.

Start nu met tijd investeren in jezelf. 

 

Investering

3 termijnen van

€ 333,00 excl. btw

of eenmalig € 999,- excl. btw

Meer weten?

Laat je gegevens hieronder achter voor een gratis inspiratiesessie en ik stuur je zo snel mogelijk een mail om een afspraak te plannen.

10 + 3 =

Veelgestelde vragen

Hoe, wat, waar

De coachsessie doen we door middel van videobellen en duurt 1 uur. Je kunt het dus doen vanaf een plek die jou uitkomt (al raad ik wel een rustige plek aan).

Hoe vaak spreken we elkaar?

We spreken elkaar elke 2 weken. Het kan voor komen dat er eens iets minder tijd of juist meer tijd tussen zit, maar het gaat altijd in overleg.

Hoe krijg ik de opdrachten?

Je krijgt een werkboek waarin je alle opdrachten kunt maken.

Is dit traject voor iedereen?

Nee. Het traject is gericht op ondernemers of dames die de ambitie hebben om te gaan ondernemen. 

Wat als ik een vakantie gepland heb staan?

Dat klinkt als een heerlijk plan en is ook zeker geen probleem. Dan houden we een korte pauze en gaan we na je vakantie weer verder. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan zeker. Je mag het bedrag in drie termijnen betalen.

Hoeveel tijd gaat me dit kosten?

Dit is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van je eigen inzet. Maar je kunt er vanuit gaan dat je, naast de coachscalls, ongeveer 1,5 tot 2 uur per week bezig bent.

Wat wel goed is om te weten, is dat je gaat werken IN je bedrijf in plaats van AAN je bedrijf. En vergeet niet dat je ook gaat werken aan jezelf. Dus het zal soms niet voelen alsof je bezig bent met het traject, terwijl je dat wel bent.