Skip to content

Samen met Stephanie

De Boek Club

Is jouw doel elk jaar weer om meer te lezen? En lukt het je dan niet om er tijd voor te maken? Of word je gewoon heel blij van boeken lezen? Dan is De Boek Club dé plek voor jou! De Boek Club selecteert elke maand een nieuw boek op basis van nieuwkomers en covers. Je mag 100% gratis meedoen (je moet wel zelf het boek regelen). Via Instagram gaan we elkaar motiveren om het boek te lezen en delen we onze bevinden #spoileralert. 

Het enige wat je hoeft te doen? Lezen!

Is jouw doel elk jaar weer om meer te lezen? En lukt het je dan niet om er tijd voor te maken? Of word je gewoon heel blij van boeken lezen? Dan is De Boek Club dé plek voor jou! De Boek Club selecteert elke maand een nieuw boek op basis van nieuwkomers en covers. Je mag 100% gratis meedoen (je moet wel zelf het boek regelen). Via Instagram gaan we elkaar motiveren om het boek te lezen en delen we onze bevinden #spoileralert. 

Het enige wat je hoeft te doen? Lezen!

Het boek van de maand

Schat, wil jij dit even doen?

781x1200

Volg De Boek Club op Instagram!

Dit kun je verwachten

Elke maand een nieuw boek

Vooraf geselecteerd op basis van nieuwkomers en covers

100% gratis op Instagram

Je moet wel zelf het boek bestellen

Aanmoediging

Natuurlijk ga ik je helpen het boek uit te lezen

Bespreking

Een korte samenvatting en review over het boek

Zo maak jij tijd om het boek te lezen

LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-38

Het boek van de vorige maanden*

Oktober

September

Augustus

* De Boek Club kost niks, want (mee)lezen moet voor iedereen een mogelijkheid zijn. Maar om toch te zorgen dat De Boek Club kan blijven bestaan en er soms leuke win-acties gedaan kunnen worden, werkt De Boek Club met affiliate linkjes. Koop je het boek via deze website? Dan steun je ons!