Inspiratiesessie

Je voelt dat er iets ontbreekt, maar je weet niet wat. Je bent klaar voor verandering, maar weet niet hoe je moet beginnen.

Je business loopt goed, maar de vrijheid die het je oplevert is niet zo als gehoopt. Je wilt graag je dromen gaan waarmaken. Daar heb je hard voor gewerkt.

Je wilt weer in verbinding staan met jezelf en je droomleven gaan leven.

 

in Deze sessie kijk ik samen met jou…

behoeften.

of jij al 100% duidelijk hebt waar je behoefte aan hebt en of jij je droomleven al goed voor je ziet.

belemmeringen en obstakels.

waar er belemmeringen en obstakels zijn in je gedachten die nu voorkomen dat jij je droomleven leeft en gelukkig bent met jezelf.

 

acties.

welke concrete acties jou kunnen helpen om relaxer te leven met minder stress en drukte. 

 

het is tijd voor jezelf

 

Dit is geen sessie voor je bedrijf, het is een afspraak voor jezelf. Zodat jij kunt ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Voor jezelf.

Om te groeien naar de persoon die jij graag wilt zijn. Om de dingen te kunnen doen waar jij gelukkig van wordt.

Om je mooiste droomleven te leven.

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten?

 

 

Even voorstellen

Ik heb nogal een lang pad bewandeld om mijn passie te vinden. Geloof het of niet maar mijn droom was dolfijnentrainster worden.

Ik heb dierverzorging gestudeerd en kreeg helaas in mijn derde jaar een allergie voor dieren. Niet heel handig in de dierenbranche. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe “droom”. Een ding wist ik wel: ik wilde graag mensen helpen, alleen hoe wist ik niet.

Ik probeerde verschillende studies en behaalde mijn HBO-Rechten diploma be. Eenmaal mijn diploma op zak startte ik een juridisch adviesbureau wat al vrij snel goed ging lopen. Het ondernemerschap vond ik geweldig (met ups en downs natuurlijk), maar het juridische gedeelte eigenlijk niet echt. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar iets waar ik wel mijn ei in kwijt kon.

Ik moest terug naar de basis. Die structuur van de wettenbundels vond ik niets voor niets zo fijn. Plannen en structuur aanbrengen is echt mijn ding. Ik denk dat je mij best een planfreek mag noemen. Daarom besloot ik verder te duiken in kennis rondom productiviteit en doelen stellen en maakte hier mijn bedrijf van.

maar dit was voor mij niet genoeg. Ik wilde meer, dieper. Waarom doe ik wat ik doe? Ben ik daar wel blij mee? Voldoe ik aan mijn eigen behoeften? Wat houdt me tegen? Ik wilde nog meer inverbinding staan met mezelf.

De afgelopen jaren ben ik me daarom gaan verdiepen in mezelf en ontdekte ik iets wat ik al veel langer weet. Ik heb superpowers. Alle gekheid op een stokkie, ik voel soms dingen aan, waardoor anderen denken dat ik hun gedachten lees.

Als transformatiecoach kan ik met mijn intuitie en praktische benadering een mooie combinatie maken tussen zweverig en nuchter. Zo help ik ondernemers weer in verbinding te komen met zichzelf. Om hun mooiste droomleven te leven.

Voor mij als introvert, chaotisch persoon en met een burnout die ik langzaam achter mij laat, kwam dit programma op het juiste moment.

Ik was vooral bezig met het bijhouden van alles wat ik bewust en onbewust deed en na elke twee weken had ik een evaluatie samen met Stephanie. De vragen die zei stelde, opende dan ook mijn ogen en leerde ik om balans te vinden in de drukke dagen. Ik zou zeggen dit programma is zeker de moeite waard.

Karijn Seldam

Stephanie heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn time management.

Ik was al goed op weg, maar deed gewoon wat goed voelde. Nu weet ik beter wat wel en niet voor mij werkt. Ik weet waarom werken niet lukt op sommige dagen en wat ik kan doen om mezelf te motiveren. Ook vind ik het heel fijn om eens écht getimed te hebben hoeveel ik werk. Een aanrader dus, ook als je al goed op weg bent met jouw time management; je gaat zeker nieuwe inzichten krijgen!

Miranda Endhoven

Meedenken waar je prioriteiten liggen en waar jij als ondernemener behoefte aan hebt, dat is waar Stephanie goed in is. 

Mijn leven is zowel zakelijk als privé meer in balans. Ik werk efficiënter en doelgerichter. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik genoeg ontspanningsmomenten heb. Wat nog het belangrijkste is, is dat ik meer naar mijzelf heb leren luisteren. Ik sta er vaker bij stil wat ik op dat moment nodig heb, dat geeft mij enorm veel rust. Twijfel je wat Stephanievoor jou kan betekenen? Ik weet, ongeacht hoeveel structuur je al hebt, dat Stephanie je sowieso verder kan helpen.

Eline van Gurp

Stephanie heeft mij tijdens de sessies laten inzien dat het heel goed mogelijk is om, de twee dingen die ik het liefste doe, te combineren.

Ik kreeg dit zelf niet goed helder en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Bij elk idee dat in me opkwam zag ik bezwaren.

Tijdens de sessies kreeg ik weer inzicht en wist ik wat ik wilde. Dat gevoel was tijdens onze gespreken heel sterk aanwezig en precies waar ik naar opzoek was!

Nadia Bradaï

De grootste openbaring die ik kreeg tijdens het traject met Stephanie is toch wel het indelen van mijn tijd geweest. Voor het coachingstraject had ik geen idee waar mijn tijd bleef.

Ik ben echt het type mens die een week van te voeren de deadline al af heeft omdat ze bang is dat het anders niet lukt. Na het timetracken kwam ik erachter dat deze gedachte helemaal nergens op sloeg. Mijn tijd werd nuttig benut en ik had meer dan genoeg rust om af en toe wat dingen te ‘alten liggen’ en gewoon even tijd voor mezelf te nemen.

Daarnaast was ik voor mijn gevoel altijd aan het werk en was ik heel benieuwd of dat ook echt zo was. Eerlijk gezegd viel het allemaal heel erg mee. Ja, ik was wel veel aan het werk, maar het kwam heel erg in fases. Ik was veel bezig met werk, maar niet 100% van die tijd aan het werk. Er waren veel loze momenten zonder inspiraties, maar waar ik mijzelf wel forceerde om te werken.

Nu weet ik dat het anders kan. Heb ik weer zo’n uitzichtloos moment? Dan klap ik de laptop dicht en ga ik wat anders doen. Werken komt later wel weer.

Dankzij Stephanie heb ik mijn vrije tijd meer prioriteit gegeven. Ik plan nu bewust mijn vrije dagen in en geef mij geregeld de mogelijkheid om gewoon lekker een boek te lezen of een serie te kijken. En dat is wat voor mij selfcare is, bewust vrij zijn en zo min mogelijk doen.

Ik vind het niet meer zonde van mijn tijd, juist omdat ik nu weet dat mijn andere uren heel productief zijn.

Oftewel, dankzij Stephanie weet ik nu dat er genoeg uren in een dag zitten om te werken én om iets voor mezelf te doen.

Anne-Loes Huizing