Skip to content

LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-50

Kickstart je droombusiness

En ontdek je droom
 

Het is tijd om volgende stap te zetten in je business.

Ontdek wie je bent en wat je wil

Elke keer die gedachten, is dit het? Is er niet meer? Wat ontbreekt er toch… Je hoofd draait overuren, maar er komt niks uit waar je iets mee kan. 

Je bent toe aan meer

Je bent al een poosje aan het ondernemen. Het loopt wel, maar het stroomt nog niet. Aan klanten of aan energie. Er ontbreekt iets, alleen kun je er de vinger niet op leggen.

Je bent je stip aan de horizon kwijt geraakt

Het voelt een beetje mistig in je hoofd. Alsof je het ergens wel weet, maar niet onder woorden kan brengen. Wat zijn je dromen? Wat wil je bereiken? Waar krijg je energie van?

Je mist overzicht en een duidelijk plan

Het is allemaal nog wat vaag in je hoofd en een concreet plan komt maar niet op tafel. Toch weet je 1 ding zeker. Je wil dolgraag ondernemer zijn en mensen helpen. De wereld een stukje mooier maken.

IMG_9030

Wie ben ik
Hi, ik ben Stephanie

Tijd en geluk is iets wat ik enorm fascinerend vind. We hebben ontzettend veel tijd, maar klagen over tijd tekort. Hoe kan het zijn dat we het gevoel hebben dat we te weinig tijd hebben? En waarom jagen we niet onze dromen na? En hoe kunnen we dat dan doen als we die droom hebben gevonden?

Ik dook de zelfhulpboeken en wetenschappelijke onderzoeken in en ging mij verdiepen in onderwerpen zoals: time-management, geluk, productiviteit, focus en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik ben er van overtuigd dat we allemaal gelukkig kunnen zijn met wat we doen. In alle facetten. Als ondernemer, maar ook als mens. 

Deze stappen gaan we doorlopen

 • Stap 1

  Jij doet de Persoonlijke kracht test

  Jij gaat de persoonlijke kracht test doen. Deze test bestaat uit 40 vragen

 • Stap 2

  Ik analyseer het rapport

  Zodra jij klaar bent met de test, rolt er een rapport uit. Dit ga ik analyseren zodat ik je tijdens de coachingssessie alles kan vertellen over jouw verlangens.

 • De coachingssessie

  Tijdens de coachingssessie gaan we het rapport bespreken en ga ik je vertellen wat je verlangens zijn, welke kleuren daarbij passen en wat dit voor jou betekent. 

 • Stap 4

  Terugkoppelingsgesprek

  Na een maand hebben we een terugkoppeling. Ik weet uit ervaring hoeveel er op je afkomt en daarom bespreken we hoe het met je gaat en hoe het gaat met je business.

Na deze sessie…

01

Weet jij precies wat je grooste verlangen is.

02

Heb je weer helder voor ogen wat je dromen zijn en is de stip aan de horizon terug.

03

Weet je wat succes voor jou betekent.

04

Weet jij wat jou gelukkig maakt.

portret foto_ karijn fotografie-6831

Alles wat je krijgt bij Ontdek je droom

✓  De persoonlijke kracht test t.w.v. 40 euro.
Een 1-1 sessie waarin we de resultaten van je test bespreken, waarin we het gaan hebben over je grootste verlangen, je succes en geluk.
✓ Een naslagwerk zodat jij altijd kunt terug lezen wat je verlangens en dromen zijn.
 Na een maand een terugkoppelingsgesprek om te bespreken hoe het met je gaat en wat er in de tussentijd gebeurd is.
 

De investering is 197,- ex btw

 

Veelgestelde vragen