Hé jij

Ik ben Stephanie

CEO van Samen met Stephanie, transformatiecoach, podcaster, goudeerlijk en een beetje gek.

Al van jongs af aan had ik een droom. Ik wist het zeker. Ik ging dolfijnentrainster worden. En dat niet alleen. Ik moet en zou op dwarsfluitjes. Door deze vastberadenheid, wat mij ook direct typeert als persoon, werd ik soms raar aangekeken.

 

Ik wist namelijk vaak precies wat ik wilde en ik durfde dat ook uit te spreken.

Of dit de reden is waarom ik gepest werd, ik weet het niet. Maar ik ben ernstig gepest op de basisschool. Het begon ik groep 5 en het stopte toen ik eindelijk die school verlaten had. Ik was een buitenbeentje, want ik had een mening. Ik was mezelf. Ik durfde mezelf te zijn en hoefde niet perse populair te zijn.

Eenmaal op mijn nieuwe school was daar natuurlijk ook een populair kliekje. Ik hoorde daarbij. Sterker nog, ik werd een pester. Ik werd z’n persoon die niet zichzelf kon zijn. Die niet veel meer sprak over haar dwasfluitles of droom om dolfijnentrainster te worden. Want dan werd ze uitgelachen.

 

Gaande weg merkte ik dat ik niet blij meer was met wie ik was en wie ik was geworden. Daar moest verandering inkomen. Ik wilde weer mezelf zijn. Weer durven zeggen wat ik belangrijk vind.

 

And so I did.

Ik ging weer staan voor mijn droom en vervolgde mijn pad naar mijn droom.

 

In alle eerlijkheid is door domme pech (lees: een allergie voor dieren) mijn meisjesdroom geen werkelijkheid geworden. Maar wat ik nu mag doen is nog veel mooier.

 

Ik mag vrouwen begeleiden om hun droomleven te gaan leven. Ik mag ze helpen om concrete doelen te stellen en deze te behalen. Alles om dichter bij dat droomleven te komen. En daarnaast mag ik ze coachen op een dieper vlak. Om ervoor te zorgen dat blokkades en angsten verdwijnen en ze volop kan genieten van het leven.

Samen met mijn man Robbert en twee kids, Sophie en Otis, woon ik in het mooie Tynaarlo in Drenthe.

We hebben elkaar ontmoet op een verjaardag van een gemeenschappelijk vriend. De eerste keer dat ik hem ontmoette was het gezellig, maar is er geen contact gebleven. Een jaar later zagen we elkaar weer op de verjaardag van de gemeenschappelijke vriend en hebben we de hele avond geklets.

We vinden het beide leuk om te gamen en zo kregen we het over een spel wat ik nog had liggen voor de PlayStation die hij wel mocht hebben. En zo geschiede.

Na een avond het spel overdragen in ruil voor een fles wijn (die we samen leegdronken) sloeg de vonk over. Inmiddels getrouwd, huiseigenaren en trotse ouders.

 

Als je dit weet, ken je mij

1

Chocola is toch echt wel mijn favoriet.

2

Mijn lievelingsdier is een dolfijn.

3

Ik ben een beetje zweverig, maar wel nuchter.

4

Ik heb twee katten, genaamd Clio en Lexi.

Blijf op de hoogte van wat ik zoal doe

Elke maandag een sprankeltje vreugde in je mailbox

Beluister mijn laatste podcast van de Samen met Stephanie podcast.

Volg me voor een kijkje in mijn ondernemers- en spirituele reis.

Coaching

werk 1:1 met mij

Als coach begeleid ik vrouwelijke ondernemers die een goedlopend bedrijf hebben en het tijd vinden om meer aandacht te geven aan de andere dingen in het leven.