Hi, ik ben Stephanie!

Ik heb nogal een lang pad bewandeld om mijn passie te vinden. Geloof het of niet maar mijn droom was dolfijnentrainster worden.

Ik heb dierverzorging gestudeerd en kreeg helaas in mijn derde jaar een allergie voor dieren. Niet heel handig in de dierenbranche. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe “droom”.

Een ding wist ik wel: ik wilde graag mensen helpen, alleen hoe wist ik niet.

Mensen helpen

Ik ben begonnen met personeel en arbeid. Dat was niet mijn ding. Veel te zakelijk en weinig contact met mensen. Daarom wilde ik het van compleet de andere kant proberen, namelijk maatschappelijk werk en dienstverlening. Hier kon ik ook mijn ei niet kwijt, ondanks dat het wel mensen helpen was.

Na toch maar eens een goed onderzoek te hebben gedaan kwam ik bij rechten. Een vriendin van mij sprak er altijd met veel passie over en ik vond het allemaal maar erg interessant. Dus ik besloot een meeloopdag te volgen bij een rechtenstudie. Na die dag dacht ik: YES, dit is het. Ik vond de studie geweldig. Zo’n wetboek heeft een prachtige structuur waar ik me helemaal in thuis voelde.

Het ondernemerschap

Na mijn studie te hebben afgerond lag het werk niet voor het oprapen. Er waren veel juristen en écht uitdagend waren de banen niet. Daarom besloot ik mijn eigen bureau te beginnen. Het ondernemerschap vond ik geweldig (met ups en downs natuurlijk), maar het juridische gedeelte eigenlijk niet echt. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik mensen aan het helpen was, die niet geholpen wílden worden.  Ik besloot daarom op zoek te gaan naar iets waar ik wel mijn ei in kwijt kon.

Eindelijk dacht ik mijn droombaan te hebben gevonden en moest ik OPNIEUW gaan bedenken wat ik dan wilde doen.

Ik moest terug naar de basis. Wat zijn mijn passies, kwaliteiten en waar ligt mijn kennis. Die structuur van de wettenbundels vond ik niets voor niets zo fijn. Plannen en structuur aanbrengen is echt mijn ding. Ik denk dat je mij best een planfreek mag noemen. Daarom besloot ik verder te duiken in kennis rondom productiviteit en doelen stellen en maakte hier mijn bedrijf van.

Business + balance = academy

Als moeder van twee kids weet ik maar al te goed dat het valt of staat met een goede planning en dat je niet altijd maar tijd hebt voor alles (iets met prioriteiten stellen). Dat is 100% oké. Juist daarom vind ik het belangrijk om mijn kennis te delen op verschillende manieren. Niet alleen trajecten, maar ook masterclasses en cursussen en trainingen.

Als balans coach help ik vrouwelijke ondernemers een betere balans vinden tussen werk en privé en het is mijn missie om alle vrouwelijke (mama) ondernemers dé balans te laten creëren voor zichzelf zoals zij dat wil. En dat ook nog in combinatie met mooie ambities voor haar bedrijf.

Als je dit samenvoegt onstaat er bussiness + balance = academy en daar was ineens mijn bedrijfsnaam.