Skip to content

Hi jij!

Ik ben Stephanie

Ik ben vrouw van Robbert en moeder van Sophie en Otis en ik vertel je graag iets meer over mezelf.
LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-68

Hi jij!

Ik ben Stephanie

Ik ben vrouw van Robbert en moeder van Sophie en Otis en ik vertel je graag iets meer over mezelf.
LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-68

Dit is wie ik ben

Als er iets is wat belangrijk voor mij is, is het orde, routine en planning. Ik ben een meester in plannen en bezig zijn met mijn doelen, subdoelen en acties, ik word er blij van. Ik pak dingen heel praktisch aan en ben taak- en resultaat gericht. Bij mij moet alles kloppen en zie altijd alle kleine dingetjes en de kleine details. Ik kan daardoor goed functioneren als het kritische geweten met vragen waarover je moet nadenken om alles eruit te halen wat erin zit.

Ik en mijn gezin

Samen met mijn man Robbert en twee kids, Sophie en Otis, woon ik in het mooie Tynaarlo in Drenthe.

We hebben elkaar ontmoet op een verjaardag van een gemeenschappelijk vriend. De eerste keer dat ik hem ontmoette was het gezellig, maar is er geen contact gebleven. Een jaar later zagen we elkaar weer op de verjaardag van de gemeenschappelijke vriend en hebben we de hele avond geklets.

We vinden het beide leuk om te gamen en zo kregen we het over een spel wat ik nog had liggen voor de PlayStation die hij wel mocht hebben. En zo geschiede.

Na een avond het spel overdragen in ruil voor een fles wijn (die we samen leegdronken) sloeg de vonk over. Inmiddels getrouwd, huiseigenaren en trotse ouders van Sophie (2018) en Otis (2021).

10F11399-2761-426C-987E-DE6ECA1E120E_1_105_c

Ik ben dol op leren en word gelukkig van mijn kennis delen

Ik ben iemand doe houdt van kennis op doen. Ik wil graag weten wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Ik ben elke dag bezig met een succesvol leven leiden op mijn eigen manier. Die kennis die ik op doe gebruik ik hiervoor. Wat is succes? Wat is geluk? Wanneer ben ik gelukkig? Hoe bereik ik dat geluk? Wat moet ik daarvoor doen? Zo gaat het ongeveer in mijn hoofd.

Ik word erg blij van mijn hersen laten kraken en nieuwe inzichten te krijgen door dingen rationeel en analytisch te benaderen.Voor m’n gevoel ben ik de eeuwige student. Ik lees boeken over geluk, time-management, productiviteit en het brein en ik volg cursussen alsof het leuk is om te leren. Zo ben ik bezig met de cursussen positieve psychologie en journalistiek schrijven.

Waar ik echt heel gelukkig van word is mijn kennis delen. En vanuit dit gevoel is Samen met Stephanie ontstaan. Mijn eigen zoektocht naar geluk, tijd en succes kan ik niet voor me houden.

branding fotograaf _ Stephanie _ Karijn Fotografie-7917

Spiritueel

Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Ik ben hier ook veel mee bezig. Ik ben 100% hooggevoelig. Mijn intuïtie is iets wat ik graag wil volgen en ik zeg ook vaak: “dat gevoel heb ik gewoon”. Mijn gevoel heeft het ook best wel vaak goed (niet altijd uiteraard. Kan er ook grandioos naastzitten). Als je met mij praat, leg ik de vinger snel op de zere plek. Soms zeg ik dingen die jij wil zeggen, alsof je denkt dat ik je gedachten kan lezen. Ook op dit vlak leer ik graag bij. Ik lees boeken over hooggevoeligheid, de fases van de maan, de kracht van edelstenen, holisme en heb een Reiki 1 certificaat. Toevallig ben ik ook bezig met Reiki 2. Want tja, waarom zou ik er niet meer over willen leren?!

Creatief

Ik Ik heb ook een creatieve kant. Zo vind ik het leuk om te journalen of te haken. Maar ook in mijn werk ben ik graag creatief bezig. Ik vind het heerlijk om die grijze massa in mijn hoofd uit te dagen. Sparren over ideeën voor een bedrijf word ik dan ook echt heel blij van. Maar ik ben ook creatief met schrijven. Ik vind het fijn om dingen te schrijven, echt schrijven. Niet typen, maar op papier.

Écht mensen helpen

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik écht mensen mag helpen en voor hen een verschil kan maken. Ik ben van mening dat elk mens anders is en dat voor iedereen iets anders werkt. Daarom analyseer ik altijd eerst de situatie en breng ik de feiten in kaart en bedenk vanuit daar de beste aanpak.

Ik help jou graag

Ik kan jou helpen met ontdekken wie je bent en wat je wilt, wat jouw super power is en hoe jij met deze kennis een stevig fundament kunt neerzetten voor je bedrijf en het leven. Zodat jij gelukkig en succesvol kunt zijn op een manier die bij jou past. Op je eigen voorwaarden.

portret foto_ karijn fotografie-6831