Planning on fleek

Een mini-cursus om je planning op orde te krijgen

Wil jij eindelijk een planning die voor je werkt? Een to-do lijst die niet meer de baas is over jou en alleen maar zorgt voor chaos? Eindelijk eens een dag waarop je voor je gevoel wel veel gedaan krijgt?

In deze mini-cursus leer ik je verschillende tools om dit te bereiken.

Ook jij kan plannen

Dat plannen altijd al mijn ding was en überhaupt dingen organiseren me gemakkelijk af ging was niks nieuws voor mij. Ik dacht zelfs dat het de gewoonste zaak van de wereld was. Nu weet ik dat dit één van (ja, ik heb er meerdere) kwaliteiten is en dat ik hier andere ondernemers dus bij kan helpen.

Nu is het jouw beurt om je planning on fleek te krijgen en meer uit je tijd te halen. Want zodra jij de tips en tools uit deze cursus jezelf eigen hebt gemaakt wordt het toch allemaal een stukje gemakkelijker.

 

DAG 1 : KIES EEN AGENDA

Er is zoveel keuze, maar wat is nou een goede keuze? Waar moet je op letten en wat zegt de wetenschap?

DAG 2 : MAAK EEN KILLER TO-DO LIJST

De basis voor je planning, je to-do lijst. Hoe voorkom je dat je to-do lijst niet werkt en zorg je voor meer rust in je hoofd? Hoe maak je dan een goede to-do lijst? 

DAG 3 : PLANNEN MAAR

Hoe maak je een goede planning? Hoe helpt dit bij je work-life balance? En waar moet je rekening mee houden. Door je verschillende tips te geven kun jij de planning maken die bij je past.

DAG 4 : PRODUCTIEVER DOOR PAUZE

Pauze wordt enorm onderschat, maar is ontzettend belangrijk voor verschillende dingen. Waaronder je productiviteit. Ik leg je uit waarom pauze belangrijk is en hoe je ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk pauze neemt.

DAG 5 : REFLECTIE

Hoe zorg je ervoor dat je weet of je planning werkt en wat je moet aanpassen? Hoe blijft je planning on fleek? Daarvoor laat ik je een reflectie techniek zien.

DAG 6 : GEBRUIK JE REFLECTIE

Op deze dag leg ik je uit hoe je je reflecties kunt gebruiken om het maximale eruit te halen.

DAG 7 : BLIJF FINE-TUNEN

Op de zevende en laatste dag leg ik je uit waarom fine-tunen zo ontzettend belangrijk is. En waarom deze cursus er ‘zo af en toe’ weer bijpakken heel handig kan zijn.

BONUS : TRELLO TEMPLATE

Bij dag 2 vind je een link naar een Trello template, waar jij jouw killer to-do lijst in kan maken.

BONUS : REFLECTIE CHECKLIST

Bij dag 5 vind je een checklist met vragen die je jezelf kunt stellen tijdens het reflecteren. 

Praktische info

Een ebook met 7 dagen aan kennis en handige overzichten.

Vijf video's met uitleg over een bepaald onderwerp.

Een Trello template voor je digitale to-do lijst.

De investering is € 14,95 excl. btw

€ 16,30 incl. btw

Veelgestelde vragen

Hoe, wat, waar
Na aankoop van de mini-cursus ontvang je een digitaal ebook, welke je kunt downloaden via een link. Het is een PDF-file. Je kunt het maximaal 3 keer downloaden.
Is deze cursus voor iedereen?
Deze cursus is gemaakt voor ondernemers die graag meer uit hun planning willen halen.
Hoe gaat het bestelproces?
Via een online betaling kun je de cursus bestellen. De bestelling wordt bevestigd op de mail en je ontvang een btw-factuur. Na bestelling ontvang je direct het ebook.
Hoeveel tijd gaat me dit kosten?
De video’s duren gemiddeld 5 minuten en de overige kennis en tips en tools die ik deel lees je in 10 tot 15 minuten.

Het maken van een goedwerkende to-do lijst kost veel tijd, maar dit staat niet de vervolgmails in de weg (deze lijst blijft namelijk altijd in ontwikkeling).

De tips en tools toepassen verschilt per persoon. Dit is heel erg afhankelijk van hoe het ervoor staat met je planning skills.